Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KKTC’yi Doğu Akdeniz’in parlayan yıldızı yaptık…Uluslararası toplum KKTC’yi tanımalı

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51. yıl dönümünde, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenleri için gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ulaştı.

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…: 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış

Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC’de,

KKTC’yi Doğu Akdeniz’in parlayan yıldızı yaptık

Uluslararası toplum KKTC’yi tanımalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ercan Havalimanı’nda resmî törenle karşıladı.  Karşılamada, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, KKTC Başbakanı Ünal Üstel ve Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri de yer aldı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ da KKTC’ye ulaştı.

“KKTC’yi Doğu Akdeniz’in parlayan yıldızı yaptık”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Lefkoşa Devlet Hastanesi temel atma, Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu Köprülü Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Turizm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ekonomik büyümesinde ve dünya vitrinindeki görünürlüğünde hayati bir rol üstleniyor. Ercan Havalimanını çağın ihtiyaçlarına uygun şekilde yenileyerek sadece ulaşımda değil, turizmde, istihdamda ve yatırımlarda da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni Doğu Akdeniz’in parlayan yıldızı haline getirdik” dedi.

“KKTC’yi Doğu Akdeniz’in parlayan yıldızı yaptık”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Lefkoşa Devlet Hastanesi temel atma, Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu Köprülü Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, “Hastane yatırımlarımızın yanı sıra, köylerde ve kırsal bölgelerde yaşayan kardeşlerimizin ilçeye gitmeye gerek kalmadan ayakta tedavi alabilecekleri sağlık ocaklarının inşasında sona gelindi. İnşallah bir sonraki gelişimizde o eserlerin de açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Turizm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ekonomik büyümesinde ve dünya vitrinindeki görünürlüğünde hayati bir rol üstleniyor. Ercan Havalimanını çağın ihtiyaçlarına uygun şekilde yenileyerek sadece ulaşımda değil, turizmde, istihdamda ve yatırımlarda da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni Doğu Akdeniz’in parlayan yıldızı haline getirdik” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51. yılında, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenleri nedeniyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) başkenti Lefkoşa’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.

“Uluslararası toplum KKTC’yi tanımalı”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC’de düzenlenen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Uluslararası toplum, KKTC’yi tanımalı, diplomatik, siyasi, ekonomik ilişkileri bir an önce kurmalıdır. Doğrudan uçuşların, ticaretin önü açılmalıdır” dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) temasları kapsamında Lefkoşa’daki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan ve anıt özel defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile birlikte Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda düzenlenen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni’ne katıldı.

“Uluslararası toplum KKTC’yi tanımalı”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, “Uluslararası toplum, KKTC’yi tanımalı, diplomatik, siyasi, ekonomik ilişkileri bir an önce kurmalıdır. Doğrudan uçuşların, ticaretin önü açılmalıdır. Bugün gelinen noktada ne mutlu ki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin uluslararası alanda görünürlüğü her geçen gün artıyor” ifadelerini kullandı.