Halkın Vekili Ölmeztoprak, Bir Milattır 3 Kasım-Tıkla izle-
Halkın Vekili AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak “3 Kasım 2002, milletimizin iradesiyle siyasetin ruhunu yeniden tanımladığı tarihtir.” İfadelerini kullanıp yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ O günden sonra Türkiye’mizde artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı bir döneme girildi.
LİDERİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’LA DEVLETLE MİLLET ARASINDAKİ DUVARLAR YIKILDI…:
Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli liderliği ile devletle millet arasındaki duvarlar yıkıldı, millet iradesi siyasetin asli gücü haline geldi. 3 Kasım, aziz milletimizin özne olduğu bir dönemin miladıdır.,
Türkiye her alanda kendi ayakları üzerinde duran bir güce dönüşmüş umudun, gayretin ve inancın timsali haline gelmiştir. Bu kutlu yürüyüşün 23. yılında, aynı inanç ve kararlılıkla daha güçlü bir Türkiye için yolumuza devam ediyoruz.”
Malatya Olay Tv…: 3 Kasım Bir Milattır…
🇹🇷 3 Kasım 2025 | AK Parti’mizin İktidara Gelişinin 23. Yılı 🇹🇷#BirMilattır3Kasım
🗓️ 3 Kasım 2002, milletimizin iradesiyle siyasetin ruhunu yeniden tanımladığı tarihtir. O günden sonra Türkiye’mizde artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı bir döneme girildi. Liderimiz,… pic.twitter.com/pVuzXEv8dV
— İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak (@sirac_official) November 3, 2025
TBMM ÇALIŞMASI, 6 MADDE KABUL EDİLDİ…:
Halkın Vekili Ölmeztoprak TBMM’de bugünki oturumla ilgili de şu açıklamayı yaptı “Vakıflar Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi”nin görüşmeleri kapsamında bu akşamki Genel Kurul çalışmalarımızı tamamladık.
Teklif, vakıflar, kültür varlıkları, kamu taşınmazları ve turizm alanlarında ihtiyaç duyulan düzenlemeleri içeriyor. Bugün yapılan oturumda teklifin ilk 6 maddesi görüşülerek kabul edildi. Aziz milletimiz ve devletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”
