Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kontrolden çıkan araç karayolunda bakım yapan ekiplerin aracına çarptı: 1 yaralı

MALATYA-KAYSERİ KARAYOLUNDA YAŞANAN KAZADA, KONTROLDEN ÇIKAN BİR OTOMOBİL, BARİYER ÇALIŞMASI YAPAN KARAYOLLARI ARACINA ÇARPTI. KAZADA ARAÇTA BULUNAN BİR KİŞİ YARALANDI.

MALATYA-KAYSERİ KARAYOLUNDA YAŞANAN KAZADA, KONTROLDEN ÇIKAN BİR OTOMOBİL, BARİYER ÇALIŞMASI
G
MalatyaOlay’ı
Google’da haber kaynağınız olarak ekleyin


Kaynak ekle

Malatya-Kayseri karayolunda yaşanan kazada, kontrolden çıkan bir otomobil, bariyer çalışması yapan karayolları aracına çarptı. Kazada araçta bulunan bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Malatya-Kayseri Karayolu Darende ilçesi Kozluca mevkiinde meydana gelen lazada M.Y. (43), yönetimindeki 06 CRY 891 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonrası kontrolden çıkarak bariyer çalışması yapan 34 YC 3046 plakalı karayollarına ait araca çarptı. Kazada çarpışmanın etkisiyle istinat duvarına da çarparak durabilen araçta yolcu olarak bulunan M.Y. (61) yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı daha sonra ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Kazayla ilgili jandarma ekiplerince inceleme başlatıldı.

Bu haberi dinle
0:00 • Hesaplanıyor...
📍
Benim İlçem Daha fazla yerel haber görmek için ilçeni seç
🧠
Sizin İçin Seçtiklerimiz Okuduğunuz haberlere göre seçildi
Size özel haberler hazırlanıyor...