Edinilen bilgilere göre, Malatya-Elazığ Karayolu’nun Orduzu geçişinde henüz belirlenemeyen bir nedenle zincirleme kaza yaşandı. Seyir halindeki 11 aracın üst üste çarpışması sonucu güzergahta adeta can pazarı kurulurken, araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Ekipler Bölgeye Sevk Edildi
İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler güvenlik önlemleri alarak olası başka kazaların önüne geçmek için çalışma başlattı.
Yaralı Durumu Henüz Netleşmedi
Kazada yaralı olup olmadığına dair resmi makamlardan henüz net bir açıklama yapılmazken, sağlık ekiplerinin araçlardaki sürücü ve yolculara yönelik kontrolleri sürüyor.
Trafik Kontrollü Sağlanıyor
Kaza nedeniyle Malatya-Elazığ güzergahında araç trafiği kilitlenme noktasına geldi. Güvenlik güçleri, ikinci bir kazaya sebebiyet vermemek adına yolda geçişleri tek şeritten ve kontrollü olarak sağlıyor. Araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR