MALATYA TERÖRE KARŞI TEK YÜREK
OLDU...
Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Ankara'da gerçekleşen terör saldırısına karşısında tek ses, tek yürek oldu.
Malatya'da Sultan Sarayında Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odasının düzenlediği teröre tepki buluşmasına yoğun katılım oldu.

Mlatya Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata, CHP Battalgazi ilçe Başkanı Selahattin Sarıoğlu, bir çok kurum ve kuruluş temsilciisi , Oğuz Boyu Türkmen Derneği Başkanı Murat Ali Tutar, 2.Başkan Murat Maskar, Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce, yöneticiler ve üyeleriyle birlikte kalabalık bir topluluk katıldı
.
Malatya'da yaşayan ve Suriye'den gelen Türkmenlerin de katıldığı teröre karşı tek yürek buluşmasında Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce bir konuşma yaptı.
Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce konuşmsın şunları söyledi:
"Türkiye'mizde haince saldırılardan medet bekleyen vatan hainleri terörden beslenenler asla hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır.

Ülkeyi bölmek, huzurunu kaçırmak ve bunu kanlı eylemlerle hayata geçirmek isteyenler gerekli cevapı alacaklardır"
Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce terör saldırısını gerçekleştirenleri ve saldırının arkasındaki karanlık güçleri lanetlediğini söyledi.
Başkan İnce, terör saldırılarını şiddetle ve nefretle lanetlediklerini belirterek saldırıların ülkenin birlik ve beraberliğini hedef aldığını kaydetti ve daha sonra sert sözlerle şunları söyledi:

"Ülkemizin birliğine, dirliğine, huzur ve güvenliğine karşı yapılan bu tür saldırılara başvuran eli kanlı terör örgütleri, destekçileri ve terörden medet umanlar, milletimizin teröre karşı tek vücut olarak durması ile kirli emellerine asla ulaşamayacaklardır.
Terörü besleyen, bundan medet umanları lanetliyoruz"

Şehitler için saygı duruşu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşının okunması ile başlayan Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odasının teröre tepki buluşmasında Başkan mesut İnce'ye Osmanlı Tuğrası armağan edildi.
Başkn İnce konuşmasında Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odasının etkin bir çalışma içerisinde bulunduğunu ifade edip"Biz meselelerimizde ve çözüm yolunda her an tek yüreğiz"mesajını verdi.
HABERİN FOTOĞRAFLARI:
Kerem Altın















YORUMLAR