Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatı, düzenlenen sabah kahvaltısı programıyla milletvekili adayları Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzin Koçak, Hakan Kalkan ve Mehmet Ali Özpolat tanıtıldı.

MHP Malatya İl Teşkilatı, 7 Haziran genel seçimlerine katılacak 6 milletvekili adayını tanıttı. TOKİ’de Yeşil Elma’da sabah kahvaltısı programında adayların tanıtımı oldu.

Komşu Elazığ’da Kapalı Spor Salonunda 5 bin kişinin katılımı ile MHP Canlı yayınlarla Milletvekili adaylarını tanıtırken Malatya MHP Teşkilatının adaylarını Yeşil Elma’da 100’ün üzerinde partilinin katılımı ile tanıtması bazı partililerin tepkisine neden oldu.

MHP il başkanı Mehmet Erdem tanıtım toplantısında iktidar partisi Ak parti’yi eleştirdi ve “İktidara geliyoruz” dedi.

Daha sonra MHP Milletvekili adayları kendilerini tanıtan konuşma yaptı.

ADAY TANITIMI NEDEN KAPALI SPOR SALONUNDA GÖRKEMLİ

YAPILMADI DİYE ELEŞTİRİLDİ…

Komşu Elazığ’da MHP Milletvekili adaylarını 7 ayrı televizyonda canlı olarak 5 bin kişinin katılımı ile yaparken Malatya Teşkilatının sade bir sabah kahvaltısı programında adaylarını tanıtması partililer tarafından eleştiri konusu yapıldı ve “Malatya’da MHP’ye yakışır görkemli bir aday tanıtımı istiyoruz” denildi.

MHP aday tanıtımında Dr.Übeyd Akçin’in ameliyatta olması nedeni ile tanıtımda yer alamadı.

 

MHP MALATYA

MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ...:

1-Arif Yıldız- Avukat

2-Hakan Yılmaz- Ziraat Mühendisi

3-Güzün Koçak- Eczacı

4-Übeyit Akçin- Tıp Doktoru

5-Hakan Kalkan- Araştırmacı

6-Mehmet Ali Özpolat- Yapımcı

YORUMLAR