Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Hilalin Aydınlığında Altaylardan Tuna’ya Türk Kadınları, Malatyalı Kardeşler Bahçeli’yle

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
MHP, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ATO Congresium’da “Üç Hilalin Aydınlığında Altaylardan Tuna’ya Türk Kadınları” etkinliği düzenlendi. ..Malatyalı kardeşler de etkinlikte hazır bulundu.

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
MHP, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla

Üç Hilalin Aydınlığında Altaylardan Tuna’ya Türk Kadınları, Malatyalı Kardeşler Bahçeli’yle

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında Türk kadınının tarihsel rolü, aile yapısındaki yeri ve toplumsal hayattaki önemi vurgulandı. Programda yapılan konuşmalarda, Bahçeli’nin kadınlara yönelik yaklaşımı ve Türk kadınına verdiği önem ön plana çıktı.

SEDA VE SECDA KONAKÇI NE DEDİ?

Malatyalı Seda ve Sevda Konakçı  kardeşler toplantıya katılıp şu açıklamada bulundular.
Milliyetçi Hareket Partisi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Ankara’da, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin himayelerinde düzenlenen “Üç Hilalin Aydınlığında Altaylardan Tuna’ya Türk Kadınları” programı kapsamında gerçekleştirilen iftar programında sayın Genel başkanımız ile Rabbim; bu millete hizmet etme sorumluluğunu omuzlarında taşıyan devlet büyüklerimize sağlık, güç ve hikmet versin.
Türk milletinin birliği, dirliği ve bekası için çıktıkları bu yolda adımlarını daim, yollarını açık eylesin.
Milletimize rehberlik eden liderlerimizi korusun, ömürlerini hayırlı ve bereketli kılsın.