Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vahap Şahin, Hakça paylaşımın, kardeşliğin simgesi olan Kurban Bayramı diliyorum

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Malatya ve Akçadağ halkının sevdiği isimlerden birisi olan Doktor siyasetçi Vahap Şahin “Hakça paylaşımın, dayanışmanın, kardeşliğin simgesi olan Kurban Bayramı’nın, yeniden eski günlerdeki gibi mutlulukla yaşanması dileğiyle iyi bayramlar dilerim.” dedi.

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Malatya ve Akçadağ halkının sevdiği isimlerden birisi

“Bayramlar, hoşgörünün ve bir arada yaşama kültürünün öneminin daha iyi anlaşıldığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı artıran günlerdir.” diyen CHP’nin Akçadağ belediye başkan adayı Dr. Vahap Şahin Kurban Bayramı dolayısıyla şu mesajı yayınladı. 

“Kurban Bayramında bütün yurttaşlarımın bayramını yürekten kutluyorum. Birlik ve beraberliğin, hoşgörünün, kardeşliğin, bir arada olmanın önemini çok daha iyi anladığımız bu güzel bayramın, milletimizin içindeki umudu büyütmesini diliyorum. 

Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz.
Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor ve ilçemize, şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum’.”