Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeşilevler’in Son Bloğu da Yıkılıyor

6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya’da ağır hasar alan yüksek katlı binalar dinamitle patlatılarak yıkılmıştı.derken, Malatya Yeşilevler’de Dinamitle Patlatılarak yıkılmıştı.

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya’da ağır hasar alan yüksek
G
MalatyaOlay’ı
Google’da haber kaynağınız olarak ekleyin


Kaynak ekle

6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya’da ağır hasar alan yüksek katlı binalar dinamitle patlatılarak yıkılmaya devam ederken, Malatya Yeşilevler’de Dinamitle Patlatılarak yıkılmıştı. Orta hasarlı ve mahkemelik olduğu belirtilen son apartmanın ise bugün yıkımı başlandı.

Asrın felaketinde ağır yara alan Malatya’da tünel kalıpla inşa edilen 9 bloktan oluşan 540 dairelik Yeşilevler Sitesi aynı anda bin 660 kilogram patlayıcı kullanılarak yıkılmış, Dünyada ilk kez aynı anda bu kadar çok binanın yıkımı gerçekleştirilirken, yüzlerce vatandaş da patlamayı canlı olarak izlemişti. Şimdi ise son kalan apartman iş makineleri ile yıkılıyor.

Yeşilevler'in Son Bloğu da Yıkılıyor 1

Haber: U. Hanbey Aladağ
Fotoğraf: Burak Altun