Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

16 Yaşındaki çocuğu demir çubuklarla darp edip kaçtılar!

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Malatya’da meydana gelen kan donduran olayda, 16 yaşındaki bir çocuk bir araçla gelen şüphelilerin acımasız saldırısına uğradı. Demir çubuklarla darp edilen talihsiz genç hastaneye kaldırılırken, polis kaçan saldırganların peşine düştü.

Ali Aladağ…:Malatya Olay Haber…:
Malatya’da meydana gelen kan donduran olayda, 16
G
MalatyaOlay’ı
Google’da haber kaynağınız olarak ekleyin


Kaynak ekle

Edinilen bilgilere göre olay, henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana geldi. İddiaya göre, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir araçla olay yerine gelen şüpheli şahıslar, 16 yaşındaki çocuğu hedef aldı. Ellerindeki demir çubuklarla gence acımasızca saldıran magandalar, olayın ardından geldikleri araçla hızla kaçarak kayıplara karıştı.

Bilinci Açık Ama Hareket Edemedi

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı 16 yaşındaki çocuğun bilincinin açık olduğu ancak aldığı ağır darbeler nedeniyle hareket edemediği öğrenildi. Yaralı genç, ambulansla Battalgazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin kimliklerini tespit etmek ve yakalamak için geniş çaplı inceleme başlattı.