Malatya, VelioğullarındanSelami Acı trafik kazasında hayatını kaybetti…
Malatya’da turizm sektöründe oteller zincirini kurarak çok sayıda işsize iş kapısı açan ve başkent Ankara’da da Kzılcıhamam’da turizm sektöründe kurduğu işletmelerle faaliyet gösteren Selami Acı bugün geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.
Genç yaşta aile şirketinde turizm sektöründe faaliyetler gösteren ve oldukça da sevilen birisi olan Selami Acı’nın cenazesi Ankara’dan Malatya’ya getirtilerek yarın öğlen Malatya Şehir mezarlığında toprağa verilecek.
Aile taziyeleri SKG arkasında ki evlerinde kabul ediyor.

Malatya Olay Televizyonu ve Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aladağ’ın ve MHP MYK Üyesi Ömer Ekci'nin yeğeni olan Velioğlu aşiretinin sevilen ismi Nuri Acı’nın Torunu recep Acı’nın oğlu olan, Makatya Büyükşehir belediyesi Meclis Üyesi Hilal cı’nın yeğeni Selami Acı’nın ölüm haberi büyük üzüntüye yol açtı.
Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

YORUMLAR