malatya cumhuriyet o cadde trafige kapatiliyor

Malatya Valiliği, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ve genel prova süreçlerinin güvenli, düzenli bir akış içerisinde yapılabilmesi amacıyla yeni bir trafik düzenlemesine gittiğini duyurdu. Şehir içi ulaşımı kullanan sürücülerin mağduriyet yaşamaması adına kritik saatler ve güzergâh detayları paylaşıldı.

Trafiğe Kapatılacak Cadde ve Saatler

Yapılan açıklamaya göre, tören güzergâhı olan İnönü Caddesi, provanın ve törenin yapılacağı günlerde belirli saatler arasında çift yönlü araç geçişine kapalı olacaktır:

  • 27 Ekim 2026 Salı (Genel Prova Günü): 08.00 - 12.00 saatleri arasında

  • 29 Ekim 2026 Perşembe (Tören Günü): 08.00 - 12.00 saatleri arasında

  • Sürücülere Alternatif Güzergâh Uyarısı

    Yetkililer, belirtilen tarih ve saat dilimlerinde İnönü Caddesi'ni kullanan sürücülerin trafikte aksama yaşamaması için alternatif güzergâhları tercih etmelerinin önemle vurgulandı. Sürücülerin seyahatlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmamaları adına, bölgedeki trafik işaret ve işaretçilerinin yönlendirmelerine titizlikle uymaları gerekmektedir.

    Kutlama coşkusunun huzur ve güven ortamında sürmesi adına alınan bu geçici tedbirlerin, törenlerin bitimiyle birlikte trafik akışının normale dönmesi bekleniyor.

    YORUMLAR

    Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Malatya Olay Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.