Kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bayrak dağıtım programına; Malatya Valisi Seddar Yavuz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Gültekin Yaralı ile birlikte çok sayıda askeri ve mülki erkan katıldı.
Sokaklarda Kırmızı-Beyaz Dalgalanma
Malatyalıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, protokol üyeleri esnafı ve vatandaşları tek tek selamlayarak Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik etti. Şehrin işlek caddelerinde gerçekleştirilen dağıtımda yüzlerce Türk bayrağı vatandaşlara ulaştırıldı.
Vali Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Cumhuriyet coşkusunun tüm kentte en güzel şekilde yaşanması temennisinde bulunarak, Malatyalıları ev ve iş yerlerini bayraklarla donatmaya davet etti.
Şehirde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının gün boyunca çeşitli etkinlikler, törenler ve gösterilerle devam edeceği öğrenildi.

YORUMLAR