Yazıhan belediye başkanı Nevzat Öztürk

Bayramda düşkünlerin, yetim ve öksüzler sevindirilir...
Yazıhan belediye başkanı Nevzat Öztürk, Bayramlar sayesinde kırgınlıklar unutulur, dostluklar pekiştirilir, düşkünlerin elinden tutulur, yetim ve öksüzler sevindirilir.”ifadelerini de yayınladığı mesajda şöyle aktardı:
“Bayramlar paylaştıkça anlam kazanır.

Sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı bu mübarek ramazan bayramı'nda birbirimize daha bir candan sarılalım, birbirimizin yaralarını saralım, birbirimizin imdadına koşalım, sevinçte de kederde de bir olduğumuzu gösterelim.
Ramazan Bayramının tüm İslam alemine ve milletimize huzur, esenlik ve barış getirmesini Yüce Mevla’dan diliyorum.

Bayramlar bizler için dostluk, kardeşlik, hoşgörü, dayanışma, paylaşma gibi duygularımızın gelişmesi demektir. Bayramı'nın birlik ve beraberliğe, toplumsal dayanışmamıza, kaynaşmamıza kırgınlıkların, küskünlüklerin ve anlamsız çekişmelerin son bulması için de iyi bir fırsat olmasını diliyorum. Milletimizin, Malatyalı ve Yazıhanlı hemşehrilerimin bayramını kutlar, sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım.”

YORUMLAR