Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatya Olay’a 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti

Uğur Hanbey Aladağ…:Malatya Olay…:
Günün gündemi…10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Olay Haber Gazetesine gün boyu ziyaretler yapıldı.

Uğur Hanbey Aladağ…:Malatya Olay…:
Günün gündemi…10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla

Malatya Olay’a 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili adayı olan ve halk arasında sevilen Yusuf Kurşun beraberin de Tuğrul Tilgen ile Hanbey Medya Grup bünyesinde yer alan Malatya Olay Haber Gazetesini ziyaret edip usta-duayen gazeteci Ali Aladağ’la görüştüler.

Ziyarette konuşan CHP Milletvekili adayı Yusuf Kurşun basın özgürlüğüne dikkat çekti. Kurşun, Gazetecilik faaliyetlerinin demokrasi içerisinde önemli bir yeri olduğuna aktarıp “Bir ülkede eğer gazeteciler özgürce, sansür ve otosansür uygulamadan halkın haber hakkı için çalışabiliyorsa o ülkede özgürlük ve demokrasi var demektir. Halkın doğru haber almasını sağlayan, kamuoyunun vicdanı olan, gerçeklere ayna tutan medya ne kadar özgürse, o ülkenin demokrasisi de o kadar güçlüdür” dedi.

Usta-Duayen Gazeteci Ali Aladağ ise Yusuf Kurşun ve Tuğrul Tilgen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uğur Hanbey Aladağ...:Malatya Olay...:
Dünya Basın Federasyonu Malatya Başkanı Ali Aladağ,
Sıradaki Haber Aladağ, 202 Gazetecinin Katledildiği Süreçte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutluyoruz