MALATYA^YA 3. GÜN İÇERİSİNDE 2. İŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Malatya^da yine yürekler yandı.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlere çıkan çatışmada ağır yaralanan 25 yaşındaki Özel Harekat polis memuru Oğuzhan Günaydın’ın kaldırıldığı Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Şehit haberi Malatya'ya ulaştı. Özel hareket Polis memuru Oğuzhan Günaydın'ı Battalgazi İlçesi Selçuklu Mahallesi Narlı Sokak’ta bulunan baba ocağına ateş düştü.
Haberi alan şehidin babası Ali Günaydın ve annesi Şengül Günaydın gözyaşlarına boğuldu.
3 YILLAK POLİSTİ BU YAZ NİŞANLANACAKTI
Malatya Sinanlı olan Oğuzhan Günnaydın 3 yıllık polisti. Bingöl Özel Hareket'te görevli olan 25 yaşında ki Oğuzhan Günaydın, Diyarbakır Sur'dan sonra Nuseybin'e görevli, gitmişt. Bugün sabah hain PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralandı ve hastaneye kaldıtrıldı ancak kurtarılamadı.
Şehit Özel Harekat Polis memuru Oğuzhan Günaydın'ın için Mardin'de ilk tören yapıldı. Yapılan törende Şehit Oğuzhan Günaydın'ın Türk Bayrağına sarılı naşı dualarla Malatya'ya uğurlandı.
NUSEYBİN!DE 3 GÜN ÖNCE TERÖRLE MÜCADELE MÜDÜRÜ GAFFARİ GÜNEŞ ŞEHİT OLMUŞTU
Nuseybin'de 3. gün önce şehit olan Emniyet Amiri Akçadağ doğumlu Gaffari Güneş Malatya'da toprağa verildi. Malatya'ya Nuseybin'de 2. şehit haberi galdi. Şehit Oğuzhan Günaydın yarın Şehitlikte toprağa verilecek.
Maşatya Şehidine ağlıyor.
Nusaybin ilçesinde gerçekleşen operasyonel çalışmaları yerinde incelemek üzere Nusaybin ilçesinde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdür Vekili Emniyet Amiri Gaffari Güneş, saat 23:00 sıralarında içerisinde bulunduğu aracın zırhlı araca çarpması sonucu trafik kazası meydana gelmiş meydana gelen bu kazada yaralı olarak Nusaybin Devlet hastanesine kaldırılan Emniyet Amiri Gaffari Güneş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.
09.05.1972 doğumlu Malatya / Akçadağ nufusuna kayıtlı olan olan Şehit Emniyet Amiri Gaffari Güneş Evli ve iki çocuk babasıdır.
ŞEHİT ÖZEL HAREKET MALATYA OLAY'IN KÖŞE YAZARI SERKAN ALTINTOP'UN DAYISI OĞLU

Şehit Özel Hareket Polis Memuru Oğuzhan Günaydın, Malatya Olay köşe yazarı Serkan Altıntop'un dayısı oğlu .

YORUMLAR