Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinden yapılan ödül töreninde konuşan Başkan Zeki Dağ"Sait Yalçın kardeşimiz çalışkan ilkeli ve Malatya'ya gelecek nesillere güzel eserler bırakıyor.

Ödülü hak etti." dedi.

Gazeteci Ali Aladağ'da konuşmasında Said Yalçın'ın yıllardır Malatya'ya gizmetlerinden bahsedip"Malatya'da en iyi fotoğrafı çeken Said Yalçın'e tebrik ediyorum.

Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Daha Sonra Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Yardımcısı Zeki Dağ ile Usta Gazeteci Ali Aladağ Said Yalçın'a meslektaşlarıyla birlikde ödülünü takdim etti.

Said Yalçın ise "Osmanlı Arması...Benim hayatımın anlamı. Bu ödülü ömrümün sonuna kadar en yüce şekilde

taşıyacağım.

Bu ödülü bana layık gören Zeki Dağ Başkanıma Ali Aladağ ağabeyime ve Anadolu Basın Birliğine teşekkür ediyorumdedi.

Zeki Dağ ödülünü Said Yalçın'a takdim etti.

YORUMLAR